Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΪΜΑΚΗΣ” (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) 3/6/2017






 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ


Αρίθμ. Πρωτ.  9                                                           Χαλκίδα, 17 Μαίου 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ
“Δημήτρης Βραϊμάκης”


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδος, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας, προκηρύσσουν, Αγώνες Στίβου στη μνήμη του «Δημήτρη Βραϊμάκη», με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :                     ΣΑΒΒΑΤΟ 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :             ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ-ΗΛΙΚΙΕΣ :
Σύμφωνα με το συνημμένο ωρολόγιο πρόγραμμα και τις ηλικιακές κατηγορίες του ΣΕΓΑΣ.
Πληροφορίες: Μαρκόπουλος Κώστας, 6944297725.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές-αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους συλλόγους του ΣΕΓΑΣ. Κάθε αθλητής-αθλήτρια μπορεί να αγωνισθεί σε δύο (2) αγωνίσματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής των αθλητών-τριών θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30 Μαίου 2017 και ώρα 14:00, μόνο ηλεκτρονικά, στο e-mail της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας, stibos04@otenet.gr και μόνο στο ειδικό συνημμένο έντυπο της προκήρυξης. Στο αρχείο δηλώσεων συμμετοχής (excel) συμπληρώνονται υποχρεωτικά όλες οι στήλες και ιδιαίτερα η επίδοση (φετινή ή περυσινή).
Οι αθλητές-τριες  πρέπει να οριστικοποιούν την συμμετοχή τους με αυτοπρόσωπη παρουσία στην Γραμματεία των αγώνων, 45' πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματός τους, με επίδειξη του ατομικού δελτίου αθλητικής ιδιότητας σφραγισμένο από γιατρό όπως ορίζει ο νόμος. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των αθλητών-τριών στον Αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ  ιατρούς (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 33 παρ. 9 του νόμου 2725/99 και στο σχετικό έγγραφο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 4585/8-10-10).
Υπεύθυνοι για την τήρηση αυτής της υποχρέωσης είναι οι εκπρόσωποι των σωματείων.
Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη  θεώρησή του.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ :
ü  Σε όλους τους δρόμους θα διεξαχθούν τελικές σειρές.
ü  Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική.
ü  Στους αγώνες θα ισχύουν οι Κανονισμοί Στίβου του ΣΕΓΑΣ 2017.
ü  Οι προδιαγραφές και τα βάρη και των οργάνων των αγωνισμάτων είναι αυτά που καθορίζονται από τη Γενική Προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ.
ü  Όλοι οι αθλητές υποχρεούνται να βρίσκονται στο Στάδιο ΜΙΑ ΩΡΑ πριν τη διεξαγωγή του αγωνίσματός τους (επισυνάπτεται ωρολόγιο πρόγραμμα).
ü  Αθλητές – τριες μικρότερων κατηγοριών έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα αγωνίσματα μεγαλύτερων κατηγοριών ΜΟΝΟ και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ του ΣΕΓΑΣ και η κωδικοποίηση των κατηγοριών.
ü  Στα αγωνίσματα που ο ΣΕΓΑΣ έχει θέσει ως κριτήριο επίτευξης ορίων για τις διεθνείς διοργανώσεις η συμμετοχή των αθλητών – τριών θα είναι μόνο από την κατηγορία που αναφέρεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα.
ü  Οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη θα επιλύεται από τους Τεχνικούς Υπεύθυνους των αγώνων.
ü  Τεχνικοί Υπεύθυνοι των Αγώνων ορίζονται οι κ.κ. Μπουλούκος Κων/νος, Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας και Κων/νος Μαρκόπουλος, Τεχνικός του Σωματείου Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

ΒΡΑΒΕΙΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Στους τρεις (3) πρώτους-ες νικητές-τριες , θα απονεμηθούν Μετάλλια και Διπλώματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν θα καταβληθούν έξοδα μετακίνησης στα σωματεία.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
Οι επιδόσεις που θα επιτευχθούν κατά την διάρκεια των αγώνων, θα υπολογισθούν για την επίτευξη των ορίων, των οποίων έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ, για την συμμετοχή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2017 των αντίστοιχων κατηγοριών.
Μετά από απόφαση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. οι επιδόσεις των αθλητών - τριών, θα αποτελέσουν κριτήριο συγκρότησης της Εθνικής Ομάδας που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Λιλ, ΜΟΝΟ για τα παρακάτω αγωνίσματα:
ü  Άνδρες:           3.000μ. – 3.000μ. Φ.Ε.
ü  Γυναίκες:        3.000μ. – 400μ. εμπόδια


 
Με αθλητικούς Χαιρετισμούς

Η  Πρόεδρος                                                                Η Γεν. Γραμματέας
                                                        Μαρουδιά Πάφρα-Λουκουκίδη                                             Δήμητρα Ταξιάρχη



ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ :            1. ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
                                       2. ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ





ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΠ - ΠΚ mini ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΠ - ΠΚ Β 
ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ