Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Βράβευση αθλητών του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας για την αγωνιστική περίοδο 2016


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ο χορός του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας.
Δεκάδες αθλητές με τις οικογένειές τους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους.
Σε εξαιρετικό κλίμα έγιναν οι βραβεύσεις για την αγωνιστική περίοδο 2016 στους καλύτερους αθλητές του συλλόγου που είχαν πανελλήνιες και διεθνής διακρίσεις επίσης βραβεύτηκαν οι μικροί αθλητές της ομάδας οι οποίοι στάθηκαν με χαρά δίπλα στους πρωταθλητές. 
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η τελευταία βράβευση που έγινε απο τον Γ.Σ. Νεάπολης με τιμητική πλακέτα στον προπονητή Πέτρο Γεωργίου για την πολυετή προσφορά του στον στίβο ο οποίος έχει αναδείξει πολλούς αθλητές σε πανελλήνιους και διεθνής αγώνες.
Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:
  • Η Δαλάκα Κατερίνα βραβεύτηκε απο τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας κ. Βλάχο Αθανάσιο για την 1η θέση στα 100μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ,1η θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ,1η θέση στα 200μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, 1η θέση στα 4x100 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την 5η θέση στα 4x400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.
  • Η Θεοδώρου Ευφροσύνη βραβεύτηκε απο τον επίτιμο Πρόεδρο του Γ.Σ. Νεάπολης και γραμματέα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας κ. Βραϊμάκη Χαράλαμπο για την 3η θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και την συμμετοχή της στους Βαλκανικούς αγώνες.
  • Η Φραντζή Δήμητρα βραβεύτηκε απο την γραμματέα του Γ.Σ. Νεάπολης κα. Ταξιάρχη Δήμητρα για την 3η θέση στα 100μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και την 5η θέση στα 4x400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.
  • Ο Βλάχος Βασίλειος βραβεύτηκε απο την Πρόεδρο του Γ.Σ. Νεάπολης  κα. Πάφρα-Λουκουκίδη Μαρουδία για την 3η θέση στα 4x100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και την 5η θέση στα 200μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
  • Ο Μαυραντωνάκης Εμμανουήλ βραβεύτηκε απο τον Υπεύθυνο γραφείου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας κ. Κουτσουρό Κωνσταντίνο για την 2η θέση στα 4x100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
  • Η Καραμπέτσου Ελένη βραβεύτηκε απο τον Έφορο στίβου του Ερμή Σχηματαρίου κ. Καριλάκη Γεώργιο για την 7η θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και την 5η θέση στα 4x400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.
  • Η Γεράση Ίρις βραβεύτηκε απο την γραμματέα του Γ.Σ. Νεάπολης κα. Ταξιάρχη Δήμητρα για την 4η θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις Νέες και την 9η θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.Το βραβείο της το παρέλαβε ο προπονητής Οικονομίδης Γεώργιος.
  • Η Μπούντρου Μαρία βραβεύτηκε απο την ταμεία του Γ.Σ. Νεάπολης κα. Κατσαβέλου Βασιλικήγια την 6η θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις Νέες και την 5η θέση στα 4x400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.
  • Η Λουκουκίδη Άννα-Μαρία βραβεύτηκε απο τον Νομικό σύμβουλο του Γ.Σ. Νεάπολης κ. Χάνο Κωνσταντίνο για την 8η θέση στο 5αθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ.
  • Ο Γεωργίου Σταύρος βραβεύτηκε απο την Πρόεδρο του Γ.Σ. Νεάπολης  κα. Πάφρα-Λουκουκίδη Μαρουδία για την 7η θέση στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.Το βραβείο το παρέλαβε ο προπονητής του και πατέρας του Γεωργίου Πέτρος επειδή λείπει στο εξωτερικό. 

Ο χορός συνεχίστηκε με πολύ κέφι και διάθεση!!!


Ευχαριστούμε τον Νίκο Μοναστηριώτη που για άλλη μια φορά πραγματοποιήσε την φωτογράφιση του συλλόγου μας.