Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Ο Αποκριάτικος χορός του Γ.Σ.Νεάπολης 6/3/2016

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 ο σύλλογός μας πραγματοποίησε σε κοσμικό κέντρο τον αποκριάτικο χορό βραβεύοντας τους καλύτερους αθλητές μας οι οποίοι ήταν μέσα στην 8αδα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα για το 2015.
Σε πλήθος κόσμου απο αθλητές και γονείς ξεκίνησε την ομιλία της η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρουδιά Λουκουκίδη και εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος των προπονητών Μαρκόπουλος Κων/νος μιλώντας για την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, κλείνοντας φέτος τα 10 χρόνια δημιουργίας του και για την μεγάλη μεταγραφή που πήραμε φέτος της αθλήτριας Δαλάκας Κατερίνας Πρωταθλήτριας στα 400μ με εμπόδια.
Στο χορό παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαλκίδας Παγώνης Χρήστος, ο Διευθυντής της ΔΟΑΠΠΕΧ Γκουνης Φώτης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Εύβοιας Αν. Στερεάς κος Βλάχος Αθανάσιος, ο Σύμβουλος Εύβοιας και Ανατολικής Στερεάς Μπουλούκος Κων/νος οι οποίοι έκαναν και ορισμένες απο τις βραβεύσεις.
Πρώτη βράβευση έγινε απο τον Δήμαρχο Χαλκίδας στον Σταύρο Γεωργίου ο οποίος εκτός απο τους πανελλήνιους αγώνες κατέλαβε και 1η θέση στο τριπλούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων στην Γαλλία στην κατηγορία 35-39 ετών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ:
Γεωργίου Σταύρος τριπλούν απο τον Δήμαρχο Χαλκίδας, 
Δαλάκα Κατερίνα 400μ. εμπόδια απο τον Γκουνη Φώτη Διευθ. της ΔΟΑΠΠΕΧ,
Καραμπέτσου Ελίνα 400μ. εμπόδια  απο τον πρόεδρο της ΕΑΣ Βλάχο Αθανάσιο, 
Ρεζές Πάρης 200μ. απο τον Μπουλούκο Κων/νο τεχνικό σύμβουλο Εύβοιας και Ανατολικής Στερεάς, 
Λουκουκίδη Άννα-Μαρία 300μ. εμπόδια απο την πρόεδρο Λουκουκίδη Μαρουδιά, 
Γκάβαλη Ευαγγελία σφαίρα απο τον νομικό μας σύμβουλο Χάνο Κων/νο, 
Φραντζή Δήμητρα 60μ. εμπόδια απο την Ταξιάρχη Δήμητρα
και η σκυταλοδρομία 4x400 Γυναικών (Καραμπέτσου Ελίνα,Δέδε Αντωνία, Μπούντρου Μαρία,Φραντζή Δήμητρα) απο τον Βραϊμάκη Χαράλαμπο.